tirsdag den 30. september 2014

Portionsanrettet cheesecake - lige til at tage med på picnic

I går aftes fik en af mine læsere her på bloggen mindet mig om, at dele et lille tip til opskriften på verdens bedste cheesecake. Janni skrev 
"Hej og tak for en super lækker og nem opskrift. Jeg har lavet den tit og elsker den. Når jeg får gæster laver jeg den portionsvis i små ramekinere. Et stort hit."


Cheesecake i glas

Det er en rigtig fin idé at portionsanrette cheesecaken. Det kan fx gøres i ramekiner, som Janni foreslår, eller i glas, som jeg har gjort det her på billederne. Billederne blev taget i sommers, da jeg kokkererede små retter til en sen picnictur i en lille park her i Åbyhøj. 

Perfekt til picnic

Her havde jeg bagt et lækkert madbrød og lavet haydari (tyrkisk dip af feta, peberfrugt, persille og hvidløg) til forret, rullet små friske vietnamesiske forårsruller til hovedret og anrettet cheesecaken i små syltetøjsglas med rabarberkompot, blåbær og mynte til dessert.
Generelt fungere glassene rigtig godt til picnic, da de er nemme at transportere og servere små retter i - og så ser det tilmed fint ud!


Jeg kan aldrig få nok af cheesecake, om det er til picnic, fest eller hverdag, portionsanrettet eller ej. Hvis du ikke allerede har prøvet opskriften af, så tag kig forbi fabulous cheesecake her.

Bon appétit

2 kommentarer:

  1. Årrrhhh jeg får helt lyst til cheese-cake! Jeg syntes du tager super gode billeder...

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak, Louise :) God weekend (lige om lidt).

      Slet

Kommentarer, spørgsmål, samt ris/ros er meget velkomment :)