søndag den 8. juli 2012

Coffee Giveaway

Så er det endelig blevet tid til den første giveaway her på FrkCurting. Den kommer i anledning af gårsdagens indlæg om NorthSide og Peter Larsen Kaffe, samt for at takke alle jer søde læsere der bidrager til det stadigt stigende antal sidevisninger og følgere her på bloggen.


I samarbejde med Peter Larsen Kaffe udlodder jeg 
1 Peter Larsen retro kaffedåse & 2 poser af deres økologiske mellemristede fairtrade kaffe.

En heldig læser får dermed mulighed for at nyde, og byde deres nærmeste på, bæredygtige kaffe, som har en perfekt let syrlig, men samtidig blød og fyldig aroma, og vinderen får samtidig en fin dåse til opbevaring.


Det er intet krav at dele giveawayen på egen blog, facebook, twitter eller andet - Men i skal selvfølgelig være meget velkomne til at gøre det alligevel.

Vi ville selvfølgelig helst have givet jer hele bønner, men da det desværre er alt for få, der har gjort sig selv den tjeneste at købe en kaffekværn, blev alternativet Peter Larsens gode grønne filterkaffe i stedet, så alle kan være med.

Udover den grønne kaffe, synes jeg endvidere i skal gøre jer selv den tjeneste, at prøve Peter Larsens spændende serie af gourmetkaffe - serien kommer kun som hele bønner, men jeg vil også klart anbefale alle dem der holder af en god kop kaffe, at anskaffe sig en kaffekværn; eller i det mindste handle deres kaffe et sted hvor der er mulighed for at male den selv. 
Friskmalet kaffe er noget af det bedste man kan byde sig selv og sin kaffeoplevelse, da det får hele smagen frem i kaffen - og så dufter det samtidig fantastisk!

/FrkCurting

22 kommentarer:

 1. Jeg følger din blog, på grund af de lækre billeder og så er det nogle gode, enkle og velsmagende opskrifter... Lige efter min smag :-)

  Jeg mødte min kæreste over en kop kaffe i Odense, så det må være mit bedste kaffe moment :-)

  SvarSlet
 2. Birgit Kirkegaard Højsgaard8. juli 2012 kl. 18.48

  Mine bedste kopper kaffe fik jeg hos min far som jeg ikke har mere, men han lavede altid kaffe på "gammeldags" måde med kogt vand og tragtede kaffen om flere gange for den gode smags skyld.
  Jeg kan lide din blog bla. på grund af dit gode billeder

  SvarSlet
 3. Ania Cederstrøm8. juli 2012 kl. 20.27

  Dine farverige, appetitlige og inspirerende billeder, booster min egen kreativitet og passion for mad,- de personlige bemærkninger og ikke mindst oplevelser er som et ekstra krydderi.

  Jeg har haft mange rigtig gode kaffeoplevelser, men for en del år siden fik jeg en kop cappuccino i Antalya,- den er ikke blevet overgået, hverken før eller siden.

  SvarSlet
 4. Jeg følger din blog da jeg har benyttet mig af adskillelige af dine opskrifter, hvilket har været lækkert. Og at du elsker jyder - det er jeg især vild med (mon jeg selv er jyde?) ;) haha..

  Min bedste kaffeoplevelse må være, da jeg var på en cafe i New York, hvor kaffen simpelthen var så flot at jeg næsten ikke nænnede at ødelægge skummet. Den så så fin ud. Og så var der dejlig musik, god stemning og venlig betjening. Det var en af de kaffe-dates hvor jeg kun var mig, men jeg nød den fuldt ud :)

  SvarSlet
 5. Din blog er lige til at gå til, og ikke nok med at du bidrager med en masse god inspiration til mine indkøbsture, så synes jeg også dine billeder gør det hele vildt indbydende... Så bliv endelig ved med det!
  Jeg er ikke så god til at drikke kaffe, med mindre det er irsk kaffe (!!), men jeg elsker til gengæld at bruge den i kager... specielt tiramisu (har du ikke en god opskrift?).
  (tibu@gmail.com)

  SvarSlet
  Svar
  1. ...og hvor er det bare en fin bøtte til opbevaring! Så dem i kaffebarene på NorthSide og havde håbet på at Peter Larsen solgte dem på deres hjemmeside, men det gør de desværre ikke... Så din giveaway er jo genial! :]

   Slet
 6. Det er en meget flot og indbydende blog!
  Lækker give away! Jeg vil megt gerne deltage :)
  lene_mondrup@yahoo.dk

  SvarSlet
 7. Jeg er vild med din blog, den er lige til at gå til og så skriver du rigtig godt. Valget af billeder er også super inspirerende og giver nyt indput i hverdagens små opskrifter.
  Min bedste kaffeoplevelse må være fra Italien for 2 år siden, hvor jeg fik den bedste kop kaffe, også den første, sammen med min dejlige familie. Og fra da af, har jeg altid elsket kaffe, især den økologiske fra Peter Larsen.

  Mvh Helena
  helena.engelbrecht@yahoo.dk

  SvarSlet
 8. Jeg er faktisk lige begyndt at følge dig, men kan allerede se, at jeg bliver fantastisk forelsket i din blog pga. de lækre stemningsfyldte billeder og opskrifter, der bare er helt i min smag.

  Min bedste kaffeoplevelse til dato er helt sikkert et besøg hos beduinerne i Wadi Rum - en ørken i Jordan. Her fik vi traditionel, jordansk kaffe af den stærke slags tilsmagt med kardemomme. Hele settingen med de røde bjerge, den lave sol, den åbne ild under beduinernes telt og deres varme gæstfrihed gjorde det til min hidtil bedste kaffeoplevelse. Stemning og varme er alt!

  SvarSlet
 9. Kaffe :)
  Hmm min bedste kaffe oplevelse.. Den er svær, jeg drikker jo kaffe hver dag :) Men de bedste er nok, når det drikkes i en take away rundt om søerne med min bedste veninde, hvor vi vender verdens situationen :)

  SvarSlet
 10. Jeg har først lige opdaget din blog nu! :-)
  Men den ser lækker og indbydende ud, med fine billeder:-)

  Min bedste kaffeoplevelse, må have været da jeg var lille og fik kaffe med masser af mælk og sukker, hos min farmor, i fine små, spinkle kopper, hvor man fik lov at dyppe småkager i. Det var hygge! :-)

  Vh Stephanie
  agf_fanen@hotmail.com

  SvarSlet
 11. Jeg er førstegangsbesøgende her på bloggen, men jeg synes den er fin og inspirerende at læse.
  Min favorit kaffeoplevelse er rundt om bålet efter en dejlig lang dag på vandre eller kanotur, når teltet er slået op og maden spist. Lige dér mens man varmer sig, smager kaffen allerbedst :)

  hersom@mil.dk

  SvarSlet
 12. Dejlig blog og dejlig give away.
  Mm.. Ja.. Jeg ved ikke helt, hvad jeg skulle gøre uden kaffe. Jeg føler, at jeg har den bedste kaffeoplevelse hver formiddag, når jeg kan sætte mig ned og slappe af med en bog - når min basse er afleveret i vugger og når jeg ikke dødogpine skal lave praktiske husting - jeg ELSKER min formiddagskaffe! :)

  SvarSlet
 13. Jeg vil bare sige at dit kaffehjertebillede er fedt. Elsker kaffe og har en kaffedåse, som er fed.
  Følger ikke din blog, før nu.

  Ville bare komplimenterer dit billede.

  VH Hanne

  Ps var det en god ferielejr ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Hanne :)

   Ja, det har været en rigtig god, men hård ferielejr, med en masse skønne børn! :)

   Slet
  2. Bare det var fedt, så går alt andet...

   Slet
 14. Sikke en flot kaffedåse.
  Og er ret vild med deres gourmetkaffe. Især den hvor der er et strejf af karamel, tror jeg nok det der. :-)
  Min bedste kaffeoplevelse var da min mor første gang serverede "skildpadde -suppe" for mig. Det er en sjat god stærk nymalet stempelkaffe, lidt rom, en stor Thoms chokolade skildpadde og så flødeskum på toppen. Serveres i kop. Ih dét er godt.
  Håber jeg vinder så sender jeg straks kaffen ud til min mor :-)

  frkhansen.dk@hotmail.com

  SvarSlet
 15. super dejlig blog,flotte indslag, skønne billeder.
  Kaffe har jeg ikke drukket de sidste 20 år..startede igen sidste år,tænk sig ..hvad man har undværet i alle de år, nu kan jeg absolut ikke undvære en kop kaffe ;)bare duften
  yvonne.h.ipsen@hotmail.com

  SvarSlet
 16. Jeg er begyndt at følge din blog, fordi du har en lidt anderledes blog - flotte billeder blandt andet. Min bedste kaffe-oplevelse - tja dagens første kop er altid en dejlig oplevelse. Er på ferie til den 28. juli (hvis jeg skulle være heldig!!!)

  SvarSlet
 17. http://frkcurting.blogspot.dk/2012/07/coffee-giveaway.html
  hugs
  Gerda

  SvarSlet

Kommentarer, spørgsmål, samt ris/ros er meget velkomment :)