Om Bloggen


Madbloggen FrkCurting blev i 2011 startet som en mindre overspringshandling, for at dele min store passion for mad. Jeg er en udpræget madnørd - elsker at spise god mad, men holder mindst lige så meget af at planlægge, eksperimentere, indkøbe, tilberede og samles om den. 


Ambitionerne med bloggen er at lade passionen, idéerne og inspirationen smitte af 
- og frem for alt skabe et rum, der hverken er for ambitiøst til den køkken-forskrækkede, for banalt til madentusiasten, for dyrt til den fattige studerende eller for omfattende og besværligt til det travle hjem.
Jeg selv er fotografen bag billederne, kvinden bag komfuret og hende der kan bruge flere timer på at handle ind!
Alle opskrifterne på bloggen er gennemtestede, således at det kun er det bedste af det bedste der bliver delt. Dog ligger min svaghed (eller styrke) i køkkenet, i min manglende evne (eller lyst) til at følge en opskrift. Derfor bliver mine rette sjældent helt ens, da kodeordet bag al madlavning (for mit vedkommende) ligger i at smage sig frem. Dette kan dog ind imellem vanskeliggøre det, at få de endelige opskrifter ned på skrift.
Derfor er mit råd - smage jer frem, så går det aldrig helt galt!

Hvis du er i tvivl om hvad der skal ned i indkøbskurven, så håber jeg, at bloggen her kan være med til at give dig inspirationen :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer, spørgsmål, samt ris/ros er meget velkomment :)