lørdag den 30. august 2014

Den gode gamle havregrød

Det er hyggeligt med lidt varmt at starte dagen på, når regnen trommer på ruderne og halsen stadig har det skidt. Derfor stod morgenmaden idag på en nem havregrød.

























I morges blev det til en udgave med blåbær, bananer, mandler og en smule ahornsirup. 

Min basis-havregrød

   1 dl vand
   2 dl mælk
   2 dl havregryn
   salt

Bare fordi havregrøden har været på menukortet siden middelalderen, behøver den ikke at blive serveret i samme traditionelle udgave på morgenbordet i år 2014 - det er flere restaurant-initiativer et godt eksempel på. En god topping med frugt, nødder, krydderier osv. kan gøre meget og er samtidig med til at søde grøden naturligt - win win.

Prøv også din havregrød med lidt kanelsukker, hasselnødder og revet æble på toppen.

Bon Appétit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer, spørgsmål, samt ris/ros er meget velkomment :)