onsdag den 20. august 2014

Berlinburger International, Pannierstraße 5, Berlin

Hvis du nogle gange har undret dig over, hvor McD får taget billeder til deres burgere henne (ja for det er i hvert fald ikke hos dem selv), vil mit bud være dette sted. For hvis man skulle kunne betegne burgere som kunst, ville kunstnerne uden tvivl være folkene bag Berlinburger International.

Prisen på en burger ligger ca fra 4,5 til 7,5 euro og der skal ikke herske nogen tvivl om, at man får noget for pengene.

Prøv gerne månedens burger eller deres specielle udgaver - de skifter i takt med årstiden og byder på nogle delikate og yderst inspirerende versioner af en traditionel burger. Vi prøvede tre forskellige udgaver og ingen af dem var en skuffelse, tværtigmod. Der er noget for enhver smag og deres smagskombinationer sidder lige i øjet.
De laver alt fra bunden (lige med undtagelse af burgerbollerne) og det kan smages. Specielt deres dressinger.Jeg troede ikke, at jeg skulle kunne blive imponeret over håndværket og kunsten i at smække en burger sammen - men det skete altså på Pannierstraße 5 i Berlin. 
Derfor får Berlinburger International intet mindre end fem ud af fem stjerner og de varmeste anbefalinger med på vejen.


_
Bon AppétitIngen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer, spørgsmål, samt ris/ros er meget velkomment :)