lørdag den 7. juli 2012

Peter Larsen Kaffe bringer god stil til NorthSide

Da jeg som lille blev sendt ned til den lokale købmand af min mor, håbede jeg altid på, at der stod kaffe på indkøbssedlen. Længe før jeg selv begyndte at drikke det, vidste jeg nemlig ikke noget bedre end den fantastiske duft af friskmalet kaffe, der bredte sig i den lille købmandsbutik, når bønnerne blev malet.

Jeg er som sagt vokset op med duften af friskmalet kaffe - Peter Larsen Kaffe, for at være helt nøjagtig. De fleste kender til Peter Larsen - og med god grund. Det er den største producent af bønnekaffe på det danske detail marked og var samtidig en af de første danske virksomheder til at producere økologisk fairtrade kaffe.

Udover at min mors store passion for god mad og madlavning har smittet af på mig i en meget tidlig alder; så stammer min kærlighed til kaffe, og de tidligere beskrevne velduftende barndomsminder, samme sted fra.


Lige før NorthSide lovede jeg en lille reportage om den skønne festival. Som nogen måske kan huske, havde jeg fornøjelsen af at arbejde som frivillig for Peter Larsen Kaffe LIVE og servere velbrygget kaffe til de kaffetørstige og våde festivalgæster.


Peter Larsen Kaffe LIVE går forrest og sætter et godt eksempel på, at kvalitet, service og bæredygtighed sagtens kan (og bør) gå hånd i hånd med sommerens lækre festivaler.

Det er ingen hemmelighed, at NorthSide blev en våd oplevelse i år - fantastisk som altid, men våd. Så selvom fadøl er enhver festivalgæsts bedste ven, så var kaffen også i særdeles høj kurs dette år! 
Derfor var køen lang foran de to populære kaffebarer, hvor et fantastisk kaffeteam langede friskmalet, bæredygtig kaffe over disken til de kaffetørstige gæster. 
Det blev gjordt særdeles professionelt og med god stil, hvilket jo kun kan glæde en kaffeelsker som mig.


I anledning heraf, synes jeg at i søde læsere har fortjent lidt godt; og derfor vil jeg i morgen, i samarbejde med Peter Larsen Kaffe, udlodde en lækker giveaway bestående af to poser økologisk fairtrade kaffe inkl. en retro kaffedåse. Således at en heldig læser kan få fornøjelsen af at brygge Peter Larsens grønne økologiske fairtrade kaffe med god samvittighed.
Det er bl.a. den (eller den grå Peter Larsen), jeg bruger til min koldbryggede kaffe.

- Vær med i konkurrencen HER!
NorthSide har tydeligvis lært af deres fejl sidste år (med bl.a. manglende øl og mad) og det lader til, at denne festival kun bliver bedre, større og stærkere år for år - til stor glæde for landets og ikke mindst Århus' musik- og festivalelskende folk. 


Vi ses på NorthSide til næste år, den 14.-16. juni!

/Frk Curting

1 kommentar:

  1. Fed festival, lækker kaffe, så på gensyn næste år!

    Super appetitlig blog, helt klart også et gensyn værd!!

    SvarSlet

Kommentarer, spørgsmål, samt ris/ros er meget velkomment :)