lørdag den 7. marts 2015

Chiagrød med friske figner, hindbær og danske blommer

For mit vedkommende starter dagen bedst på en god kop kaffe og frugt - meeen det er ikke altid den sundeste og mest mættende løsning. Derfor er chiagrød blevet nyt fast inventar i mit køleskab og med god grund, for det er en rigtig lille powerfood spækket med antioxidanter, omega-3-fedtsyrer, kostfibre, kalk og proteiner - derfor er chiagrød med frisk frugt et nemt og perfekt lille måltid at starte dagen på.








Chiagrød

   2 dl mandelmælk (kan evt. erstattes af almindelig mælk)
   2 tsk chiafrø
   lille drys vaniljesukker
   top med frisk frugt eller en hjemmelavet bærkompot

På billedet er chiagrøden toppet med friske figner, hindbær og danske blommer.   


Hvis man ønsker lidt variation, kan grøden, hvis den laves på alm mælk, røres op med lidt græsk yoghurt inden servering. Det giver en lidt fyldigere konsistensen.


Bon Appétit



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer, spørgsmål, samt ris/ros er meget velkomment :)