søndag den 10. februar 2013

"Fastelavn er mit navn...

... boller vil jeg have. Hvis jeg ingen boller får, så laver jeg ballade."

Ingen fastelavn uden fastelavnsboller - og bare fordi man ikke længere er lille nok til at rende fra dør til dør iklædt farvestrålende kostumer og synge om dem, bliver man aldrig for gammel til at bage OG spise dem.Der er mange gode opskrifter på fastelavnsboller på nettet og de kan varieres i det uendelige.

Inspirationen til disse har jeg fundet HER hos Claus Meyer. Jeg har valgt at fylde dem med creme & hjemmelavet jordbær/rabarber syltetøj - men de kan også fyldes med en god remonce som Meyer foreslår det. Desuden har jeg skiftet en smule af melet ud med rugmel, så man kan spise to med en smule bedre samvittighed ;)

Næste gang skal der eksperimenteres med åbne vandbakkelser fyldt med creme og hindbærflødeskum.


- Glædelig fastelavn til jer allesammen


2 kommentarer:

  1. Også glædelig fastelavn til dig :)De ser super lækre ud, de boller - sådan en kunne jeg godt klemme ned :) Jeg har endnu ikke fået lavet årets fastelavnsboller, men næste weekend står den på wienerbrøds-fastelavnsboller - min favorit :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Takker ;) Det lyder bestemt heller ikke dårligt. Glæder mig til at lure lidt på din opskrift så - Det er aldrig for sent at bage en omgang mere :P

      Slet

Kommentarer, spørgsmål, samt ris/ros er meget velkomment :)