mandag den 23. juli 2012

Og vinderen blev..

Så er jeg atter tilbage i Aarhus, efter en helt fantastisk uge, fyldt med mindeværdige oplevelser, et voldsomt søvnunderskud, blå mærker og ikke mindst pragtfulde børn og hjælpere fra Ungdommens Rødekors ferielejr.

Dermed er det også blevet tid til, at løfte sløret for den heldige vinder af 2 poser grøn Peter Larsen kaffe, inkl 1 retro kaffedåse.

Vinderen blev KATRINE - ejer af bloggen A Photographic Fairytale - med hendes kommentar
"Jeg er faktisk lige begyndt at følge dig, men kan allerede se, at jeg bliver fantastisk forelsket i din blog pga. de lækre stemningsfyldte billeder og opskrifter, der bare er helt i min smag.
Min bedste kaffeoplevelse til dato er helt sikkert et besøg hos beduinerne i Wadi Rum - en ørken i Jordan. Her fik vi traditionel, jordansk kaffe af den stærke slags tilsmagt med kardemomme. Hele settingen med de røde bjerge, den lave sol, den åbne ild under beduinernes telt og deres varme gæstfrihed gjorde det til min hidtil bedste kaffeoplevelse. Stemning og varme er alt!"

Katrine har modtaget pakken og kan nu nyde velsmagende økologisk kaffe hele sommeren. Se hendes indlæg om give-awayen HER.

Tak til alle der deltog (ikke mindst for de fine kommentare)!
(Obs. vinderen er blevet fundet tilfældigt ved hjælp af Random.Org)

Nu går turen til Berlin, hvor det er blevet tid til selvforkælelse og god mad for mit vedkommende.

/FrkCurting

1 kommentar:

  1. Iiih, hvor dejligt! Det glæder jeg mig så meget til at smage :-)

    SvarSlet

Kommentarer, spørgsmål, samt ris/ros er meget velkomment :)