Hvis ikke jeg har tid til at lave min fettuccine bolognese m. rødvin og danablu (som ellers virkelig kan anbefales), så holder jeg af at lave en simpel kødsovs som denne.
Her holder jeg det helt enkelt med en smagfuld tomatsovs på løg, oregano, hvidløg og basilikum, som smages til med lidt salt og peber.
Til slut topper jeg den med en god gang revet parmesan og squash, der er lavet til lange bånd med en grøntsagsskræller.
Simpel opskrift, men den virker hver gang!
Bon appétit
Her holder jeg det helt enkelt med en smagfuld tomatsovs på løg, oregano, hvidløg og basilikum, som smages til med lidt salt og peber.
Til slut topper jeg den med en god gang revet parmesan og squash, der er lavet til lange bånd med en grøntsagsskræller.
Simpel opskrift, men den virker hver gang!
Bon appétit
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Kommentarer, spørgsmål, samt ris/ros er meget velkomment :)