Jeg har eksperimenteret lidt med opskriften og synes umiddelbart at denne fungere bedst. De er super nemme at bage, tager ingen tid og smager skønt. Så drop købeudgaven og prøv denne i stedet.
Fladbrød (10 stk)
2 dl vand
12 g gær
½ tsk salt
1 tsk sukker
300 g hvedemel
Start med at opløse gær, salt og sukker i lunkent vand. Rør derefter melet i dejen og ælt det godt. Lad dejen hæve i minimum 30 minutter.
Herefter deles den i ti stykker og formes til boller, som rulles helt tyndt ud i godt med mel. Fladbrødene 'bankes' fri for overskydende mel og bages på en brandvarm pande eller pizzasten. De skal have omkring 1 minut på hver side, til de har fået lidt farve.
Hvis ikke lige jeg havde spist de sidste, ville jeg også have kommet syltede rødløg i - dem finder du opskriften på her.
De fungerer desuden genialt som tilbehør til chili con carne eller til en forret/snack med fx haidari og humus.
Bon Appétit
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Kommentarer, spørgsmål, samt ris/ros er meget velkomment :)