Grønne salat med mormordressing, piftet op med asparges, ærter og radiser.
1 hovedsalat
2 dl friske ærter (pillede)
1 lille bundt asparges
1 lille bundt radiser
Mormordressing
2 dl piskefløde
Saften fra 1 citron
salt
friskkværnet peber
ca. 2 tsk sukker
Skyl hovedsalaten i koldt vand og dup bladene tørre med med et viskestykke. Skær herefter salathovedet over i grove stykker. Pil ærterne, så det svarer til ca. 2 dl. Knæk enderne af aspargesene og skær dem over i mindre stykker. Slut af med at skylle radiserne, skære dem ud i tynde skiver og vend derefter det hele sammen i en skål.
Til mormordressingen blandet fløde med citronsaft, hvorefter den smages til med sukker, salt og friskkværnet peber. Pisk fløden kort, så den bliver let og cremet (OBS: det skal ikke blive til flødeskum!), og hæld den over salaten lige inden servering. I weekenden serverede jeg både den grønne salat og min friske sommersalat - find opskriften HER.
Bon Appétit
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Kommentarer, spørgsmål, samt ris/ros er meget velkomment :)