tag:blogger.com,1999:blog-8190274355817447735.post8602502079358096357..comments2024-03-07T11:25:32.191+01:00Comments on FrkCurting: Fettuccine Bolognese m. rødvin & danabluCathrine Curtinghttp://www.blogger.com/profile/17575563400079549405noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-8190274355817447735.post-33625038582578366402014-07-24T00:45:12.248+02:002014-07-24T00:45:12.248+02:00Hej Marianne.
Jeg synes bestemt du skal kaste dig ...Hej Marianne.<br />Jeg synes bestemt du skal kaste dig ud i det. Du kan jo smage dig lidt frem og lade være med at putte for meget i i første omgang (evt. supplere med lidt parmesan for resten) :) Ang. rødvin er det vigtigste egentlig at den er kraftig og fyldig i smagen (og helst på mindst 13%), ellers behøver det ikke være noget fancy. Der er alligevel ingen der kan smage hvor den kommer fra når den er kogt ind sammen med resten af retten ;)<br />- God fornøjelseCathrine Curtinghttps://www.blogger.com/profile/17575563400079549405noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8190274355817447735.post-83208553505809849082012-08-15T15:45:47.328+02:002012-08-15T15:45:47.328+02:00 Ja, skimmelosten er overraskende genial i grydere... Ja, skimmelosten er overraskende genial i gryderetter!<br />Jamen det var da så lidt Siv og selv tak for de pæne ord :)Cathrine Curtinghttps://www.blogger.com/profile/17575563400079549405noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8190274355817447735.post-29869071195886685342012-08-15T15:35:54.555+02:002012-08-15T15:35:54.555+02:00Hei Cathrine! Takk for hyggelig kommentar på min b...Hei Cathrine! Takk for hyggelig kommentar på min blogg, og ikke minst for at du deler oppskriften på denne HIMMELSKE bolognese, tenk at man ikke visste hvilke underverker blåmuggost gjør i en gryte!! Leser bloggen din ofte; her er det mange herlige oppskrifter og fristende bilder, keep up the good work:)Sivhttp://sivbakerogsteiker.matprat.nonoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8190274355817447735.post-3477185465594928542012-06-20T11:00:20.163+02:002012-06-20T11:00:20.163+02:00Det ser godt nok lækkert ud, det må jeg sige! Jeg ...Det ser godt nok lækkert ud, det må jeg sige! Jeg er normalt heller ikke så meget til skimmelost, men hvis du synes, at det smager godt, så kan jeg vel godt prøve det. Tror faktisk at jeg vil prøve at forsøge mig med retten her i weekenden, når der kommer gæster. Kan du anbefale en bestemt rødvin til, eller er det underordnet?Mariannehttp://www.lindemans.dk/vores-vine.aspx?vis=typer&vin=R%C3%B8dvin&id=2noreply@blogger.com