tag:blogger.com,1999:blog-8190274355817447735.post6171134909065333375..comments2024-03-07T11:25:32.191+01:00Comments on FrkCurting: Koldhævede Müsliboller med revet æbleCathrine Curtinghttp://www.blogger.com/profile/17575563400079549405noreply@blogger.comBlogger17125tag:blogger.com,1999:blog-8190274355817447735.post-69380604845949633832019-02-26T12:08:53.581+01:002019-02-26T12:08:53.581+01:00De er bare virkelig gode!De er bare virkelig gode!Maryhttps://www.blogger.com/profile/11612189339146550636noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8190274355817447735.post-45242176623261684982016-10-19T15:13:08.741+02:002016-10-19T15:13:08.741+02:00Hej! Ja den skal være forvarmet på 200 grader varm...Hej! Ja den skal være forvarmet på 200 grader varmluft :-) Cathrine Curtinghttps://www.blogger.com/profile/17575563400079549405noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8190274355817447735.post-22789520297076563852016-09-25T20:49:28.058+02:002016-09-25T20:49:28.058+02:00Hejsa! Skal ovnen stå på 200 grader inden bollerne...Hejsa! Skal ovnen stå på 200 grader inden bollerne skal ind, eller skal ovnen først sættes når jeg har smidt dem ind? og bare alm luft? :) MvhAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8190274355817447735.post-74516384598660002072013-11-25T11:12:52.446+01:002013-11-25T11:12:52.446+01:00Hov ja, havde helt glemt at rette det længere nede...Hov ja, havde helt glemt at rette det længere nede i teksten. Men ja, der skal 4 dl vand i og ikke 5. Dejligt at der er nogen med et vågent øje ;)<br />Cathrine Curtinghttps://www.blogger.com/profile/17575563400079549405noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8190274355817447735.post-17013809536081764312013-11-23T22:23:43.090+01:002013-11-23T22:23:43.090+01:00Efter at have læst kommentarene igennem tror jeg, ...Efter at have læst kommentarene igennem tror jeg, at jeg har fået svar, men jeg skal lige være sikker. Der skal 4 dl vand i dejen, ikke? I så fald, skal du ændre den halve liter i teksten. Jeg glæder mig til at komme i gang - de ser virkelig lækre ud :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8190274355817447735.post-73777793845619372472013-04-22T23:41:18.118+02:002013-04-22T23:41:18.118+02:00Ja den er opdateret! Håber de lykkes og gør godt p...Ja den er opdateret! Håber de lykkes og gør godt på morgenbordet denne gang :)Cathrine Curtinghttps://www.blogger.com/profile/17575563400079549405noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8190274355817447735.post-73583777635971140642013-04-22T13:47:15.122+02:002013-04-22T13:47:15.122+02:00Er opskriften på denne side så rettet nu? Altså me...Er opskriften på denne side så rettet nu? Altså med hensyn til mængden af vand og ruggryn? Rart at vide inden jeg går i gang med bollerne som ser top lækre ud:-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8190274355817447735.post-80375776006746979782013-03-21T00:02:59.712+01:002013-03-21T00:02:59.712+01:00Hvor er det godt du siger det! Jeg har lige tjekke...Hvor er det godt du siger det! Jeg har lige tjekket efter med min opskrift og jeg har tilsyneladende fået byttet rundt på mængden af vand og ruggryn!<br />Beklager - så giver det god mening at dine ikke var så vellykkede :)<br /><br />Jeg har aldrig oplevet at de er blevet klæge i midten - men jeg lader dog også altid mine boller og brød hvile mindst i 15min, efter at jeg har taget dem ud af ovnen.<br />Cathrine Curtinghttps://www.blogger.com/profile/17575563400079549405noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8190274355817447735.post-22532143359732718182013-03-20T22:04:36.536+01:002013-03-20T22:04:36.536+01:00jeg er bage-jomfru :)
Hvordan skal konsistensen v...jeg er bage-jomfru :)<br /><br />Hvordan skal konsistensen være i bollerne når de tages ud?<br /><br />Forsøgte denne opskrift, men synes at bollerne var lidt klæg i midten. Er det fordi de skal bare hvile efter de kommer ud? eller have mere tid i ovnen?<br /><br />Jeg endte med at give dem 45 min. Det gav lidt for meget skorpe synes jeg.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8190274355817447735.post-67459176500111155792012-11-26T12:43:27.014+01:002012-11-26T12:43:27.014+01:00Hej. Godt du lige nævner det. Fremgangsmåden er de...Hej. Godt du lige nævner det. Fremgangsmåden er den samme som på de koldhævede boller - så ja, når jeg skriver 'formes' mener jeg med en ske, som du selv skriver (som jeg tilsyneladende har glemt at få med over fra den gamle opskrift) ;)Cathrine Curtinghttps://www.blogger.com/profile/17575563400079549405noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8190274355817447735.post-104302720587957002012-11-25T09:26:47.752+01:002012-11-25T09:26:47.752+01:00Hej. Du skriver øverst i opskriften, at man ikke s...Hej. Du skriver øverst i opskriften, at man ikke skal kunne forme dejen med hænderne, men senere står der, at boller skal formes... Mener du "sættes med en ske" eller? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8190274355817447735.post-13298371872129466322012-11-15T15:57:42.620+01:002012-11-15T15:57:42.620+01:00Hej Amalie,
Mange tak. Jo jeg kan godt huske dig (...Hej Amalie,<br />Mange tak. Jo jeg kan godt huske dig (sjovt du lige fandt mig her)! Hvad går du og laver nu? :)<br />Jamen det kan vi da :)<br />Cathrine Curtinghttps://www.blogger.com/profile/17575563400079549405noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8190274355817447735.post-72101042606420688722012-11-15T15:05:16.384+01:002012-11-15T15:05:16.384+01:00Hej Cathrine!
Virkelig fin blog og hvor ser dine ...Hej Cathrine! <br />Virkelig fin blog og hvor ser dine boller bare gode ud! <br />Håber du har det godt, ved ikke om du kan huske mig, men vi har arbejdet sammen på Cottage et par gange. Følger dig i hvert fald nu. Måske vi kunne følge hinanden? :)<br />Hilsen Amalie <br />http://afashiondairybyamalie.blogspot.dkAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/13717363598695490260noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8190274355817447735.post-70858171575424533332012-10-09T17:49:02.873+02:002012-10-09T17:49:02.873+02:00Det er de bestemt også! Har lige prøvet at lave de...Det er de bestemt også! Har lige prøvet at lave dem med kartofler i stedet for rosiner og de er bestemt også et hit! :b<br />Hmm, det lyder mærkeligt - det står fint på min computer :/Cathrine Curtinghttps://www.blogger.com/profile/17575563400079549405noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8190274355817447735.post-73912035062929167682012-10-09T12:19:51.444+02:002012-10-09T12:19:51.444+02:00Hvor ser de bare gode ud, desværre er noget at tek...Hvor ser de bare gode ud, desværre er noget at teksten gemt bag det øverste billede på min computer.CORIhttps://www.blogger.com/profile/15670311521692417319noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8190274355817447735.post-38463547121394835632012-09-26T16:53:19.409+02:002012-09-26T16:53:19.409+02:00Hej Katrine. Ja, så er der næsten ingen undskyldni...Hej Katrine. Ja, så er der næsten ingen undskyldning for ikke at bage selv ;)<br />Sjovt du nævner det. Jeg bruger normalt kun Gluten Flour, men fandt for nylig også ud af, at Aldis proteinhvedemel er et ret godt og billigt alternativ - det må være det samme med Lidls :)Cathrine Curtinghttps://www.blogger.com/profile/17575563400079549405noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8190274355817447735.post-92123987699805980422012-09-26T12:46:07.037+02:002012-09-26T12:46:07.037+02:00Hvor ser de bare lækre ud. Og koldhævede boller er...Hvor ser de bare lækre ud. Og koldhævede boller er virkelig bare noget af det nemmeste. Bare lige et lille tip: jeg har haft stor succes med at bruge Lidls proteinhvedemel, der giver den mest fantastiske skorpe og samtidig gør brødet luftigt. Prøv, hvis du har lyst :-)Katrinehttp://aphotographicfairytale.blogspot.comnoreply@blogger.com